Bikablo® Training

Wil je zelf leren tekenen, met de grondvormen van Bikablo®? Of jouw kennis uitbreiden? Jouw tekenskills kun je aanwakkeren of vergroten door je de uitgangspunten van de Bikablo®-methode eigen te maken. Bij Aanblazer volg je 2-daagse trainingen waarmee je via tekenen leert communicatie, dialoog en verbinding tussen mensen te versterken. Of je nu als trainer, coach, facilitator, consultant of (project)manager werkt; samen met andere deelnemers werk je in een groep aan de techniek, visuele ingrediënten en methoden van visualisatie.

Bikablo®-methode

In een Bikablo® training maak je kennis met vaardigheden, technieken en methoden om een visualisatie te maken en anderen te faciliteren. Je leert tekeningen op te bouwen vanuit eenvoudige grondvormen. Een beproefde methode! Meer weten over Bikablo en de wereldwijde community van visueel werkenden? Check dan de pagina Wat is Bikablo® .

Bikablo®-trainingen van de Aanblazer

Afhankelijk van je kennis en vaardigheden, kun je bij Aanblazer twee verschillende trainingen volgen. Met deze trainingen vergroot je niet alleen je competenties, maar word je onderdeel van wereldwijde Bikablo-gemeenschap van visueel werkenden.

Op locatie of online

Open Bikablo-trainingen vinden plaats in het Aanblazer-trainingslokaal in Nijmegen, in Utrecht of Huissen. In de afgelopen maanden hebben we veel ervaring opgedaan om onze trainingen online aan te bieden. Deelnemers zijn nét zo enthousiast over hun verworven vaardigheden als van de 'live' trainingen.

Covid-19-maatregelen

Live-trainingen vinden plaats op een locatie waar je de op dat moment geldende afstandsmaatregelen in acht kunt nemen. Hoewel je nu onder strikte regels en voorwaarden aan live trainingen kunt deelnemen, blijft de covid-19-situatie onvoorspelbaar. Op het moment dat het laten doorgaan van de training onverantwoord is*, behoudt Aanblazer het recht kosteloos, tot max. 24 uur voor aanvang van de training, te annuleren. Daarom ontvang je de factuur na afloop van de training.

* Op basis van de door de overheid gestelde regels en voorwaarden die op dat moment gelden (RIVM).

In-company Bikablo® Training

Wil je samen met collega's leren visueel werken op een locatie die en tijdstip dat jullie het beste uitkomt? Voor 7-12 deelnemers verzorgt Aanblazer desgewenst een In-company Bikablo® Training, bijvoorbeeld als onderdeel van een Aanblaas-traject. Je organisatie draagt in dat geval zorg voor de benodigde locatie, materialen en horeca-faciliteiten.

• 2-daagse Bikablo Basics Training of Bikablo Advanced Training
• 7-12 deelnemers
• €565,- excl. btw per deelnemer

Informeer nu naar de beschikbare data!